van vezels tot vanille
- Auteur: Evelien Rozema
- Prijs: € 19,95
Plant & eter is voor iedereen die meer wil weten over plantaardig voedsel en de voordelen van een vegetarisch of plant-based dieet. Het boek laat zien hoe natuurlijke plantenstoffen werken in het lichaam en bijdragen aan een gezonde levensstijl. Met 21 smakelijke recepten.
- Alles over natuurlijke plantenstoffen en hun effecten op de gezondheid
- 21 smakelijke recepten voor een vegetarisch en plant-based dieet
- Met praktijktips van medewerkers uit de Botanische tuinen voor in de eigen tuin
Uit de pers
“Een fantastisch kookboek met 21 recepten en veel informatie over plantaardige voeding en haar effect op de gezondheid. Een musthave…“ - de hippe vegetariër
"Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over plantaardige voeding en de werking van voedingstoffen in ons lichaam. Er staan 21 plantaardige recepten in die hartstikke lekker zijn!" - wateetjedanwel.nl
Evelien Rozema studeerde biofarmaceutische wetenschappen en specialiseerde zich later in plantenstoffen. Rozema heeft een passie voor koken met plantaardig voedsel. Zij geeft regelmatig lezingen over planten, voeding en gezondheid.